
White garlic in vinegar
Ingredients: garlic, water, vinegar, salt
Physical/chemical properties of finished products:
- salt content: 0,7-1,4%
- pH level: 3,5-3,9
- acetic acid acidity level: 0,8 - 1,2%
Ingredients: garlic, water, vinegar, salt
Physical/chemical properties of finished products:
- salt content: 0,7-1,4%
- pH level: 3,5-3,9
- acetic acid acidity level: 0,8 - 1,2%
OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6.476.511 zł kapitał wpłacony: 6.476.511 zł.